Over ons
bella-mersin-restaurant-rotterdam

Welkom bij Bella Mersin in Rotterdam

“Op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam vind je Bella Mersin: een klein restaurant dat heerlijke Italiaanse en Turkse gerechten bereidt en bij je thuisbezorgd. Het restaurant bevindt zich in de wijk Middelland vlak bij de Lage Erfbrug en de Rotterdamse Volksuniversiteit.

Wij zijn al jaren een begrip in Rotterdam, met een ruime kaart en voor iedereen keus. U bent van harte welkom in ons restaurant om te komen genieten van onze vers bereide Italiaanse en Turkse gerechten. Op onze kaart vind u naast pizza’s ook Italiaanse pasta’s, vleesgerechten en Turkse schotels.

De ambachtelijke producten worden dag vers bereid en dat proeft u ook terug in uw maaltijd. Onze prioriteit is het leveren van pure kwaliteit met een geweldige service en een grote glimlach!

Wat ons uniek maakt is dat wij onze eigen specialiteit hebben, genaamd “Tantuni” mals, zacht fijn gesneden vlees gekruid met verse tomaten, uien en peterselie op een broodje of durum. Geserveerd met ingelegde pepers en citroen. Dat is de Tantuni. Heb jij vanavond trek in een lekkere Tantuni , Pizza of Kapsalon? Kom langs of bestel online via onze App of website.”

Tantuni van Bella Mersin

Tantuni is een pittige dürüm bestaande uit in julienne gesneden rundvlees of soms lamsvlees op een zak met een vleugje katoenolie. Het is een specialiteit van de stad Mersin, Turkije. Het vlees in tantuni wordt eerst geplet en gekookt in gezouten water en vervolgens gebakken in katoenolie [Bron:wikipedia]

Wat is kenmerkend aan Bella Mersin?

Wij hechten veel waarde aan onze klanten hun wensen. Wij zullen er alles aan doen om uw bezoek aan ons restaurant er een te maken die u niet snel zult vergeten

De meeste van onze gerechten komen oorspronkelijk uit de mediterraanse keuken. Voor al onze gerechten maken wij altijd gebruik van dagverse ingrediënten. Wij zijn gespecialiseerd in zowel Italiaanse als Turkse keuken.

Wij hebben de snelste bezorgservice van Rotterdam. Wij doen ons best om uw eten snel en warm bij u thuis te bezorgen

Bij Bella Mersin eet u gewoon goed!

Alle gerechten worden met liefde en passie bereid. Bij binnenkomst in het restaurant merkt men gelijk de klantvriendelijke personeel en krijgt men een positieve indruk dat het restaurant mooi is ingericht. Van het klaarzetten van de bestellingen tot aan bezorging zitten de eigenaren en het personeel er bovenop om alle bestellingen netjes af te handelen zodat de klant tevreden is.